El Fraikin Granollers suma la quarta victòria seguida (38-42)

El vallesans s’han imposat a la complicada pista del Logroño La Rioja

El Fraikin Granollers ha sumat la quarta victòria la lliga al guanyar a la complicada pista del Logroño La Rioja per 38-42. El conjunt vallesà continua en la segona posició de la classificació després de fer un gran partit i estar molt encertat en atac. Els granollerins s’ha posat per davant des de l’inici (3-7 en el minut 5) i en la primera meitat han arribat a tenir 8 gols d’avantatge (6-14), per arribar al descans amb un 17-22.

En la segona meitat el Logroño La Rioja ha reaccionat i s’ha apropat fins a només 1 gol a falta de deu minuts (33-34). El Fraikin Granollers ha mantingut la calma, ha tornat a trobar la porteria rival amb tres gols de Ferran Castillo i s’ha emportat la victòria per 38-42. Ferran Castillo ha estat el jugador més destacat amb 12 gols, mentre que Andrès Moyano n’ha fet 8 en 9 llançaments.