El Barça sentencia el Cangas en la segona meitat (45-38)

Els blaugrana continuen invictes i guanyen un conjunt gallec que ha plantat cara en el primer temps

El Barça continua com a líder invicte a l’Asobal després de guanyar per 45-38 el Frigorificos del Morrazo Cangas. El conjunt blaugrana ha aconseguit la seva diferència en la segona meitat ja que en la primera el conjunt gallec ha fet un gran joc, ha plantat cara al Barça i després d’anar per davant en el marcador en els primers minuts (6-7) ha arribat al descans amb ajustat 19-17. Les bones aturades del seu porter i l’encert en atac no han deixat als blaugrana estar al seu nivell habitual.

En la segona meitat els jugadors del Barça han despertat, han pujat un punt la seva intensitat en el joc i s’han començat a distanciar, arribant als 9 gols de diferència en el minut 47 (36-27). Els blaugrana s’han acabat imposant per 45-38, set gols de marge. Els màxims anotadors del Barça han estat Dika Mem i Javi Rodríguez amb 6 gols.