Natació

Guillem Pujol i Clàudia Giralt triomfen a Calella de Palafrugell

La quinzena Radikal ocean52 es va dur a terme aquest dissabte amb més de 2.000 participants entre totes les cites de la que es considera una referència al calendari de les aigües obertes, a Calella de Palafrugell i amb nedadors populars i esportistes de primer nivell, d’una banda, i activitats inclusives i de sensibilització; de l’altra.

Guillem Pujol (CN Mataró) i Clàudia Giralt (CN L’Hospitalet) van dominar la distància reina, de 7.000 m entre Calella i Llafranc passant per les Illes Formigues, amb 1h23:38 i 1h28:40. Ferran Julià i Álex Castejón i Alba Maestro i Júlia Coll van completar els podis mentre la distància de 3.500 m, de les Illes Formigues a Llafranc, la guanyaven Diego Mira i Aïda López. Un recorregut de 2.000 m resseguint el camí de ronda entre Calella de Palafrugell i Llafranc i una prova de relleus i les categories infantils, aquest diumenge, completen el programa esportiu del cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)