Vela

El New Zealand continua intocable i signa el 3-0 en la copa Amèrica

L’Ineos Britannia ha estat penalitzat amb 75 metres en la presortida i la segona regata del dia s’ha hagut de suspendre per la falta de vent a Barcelona

L’Emirates Team New Zealand continua intocable i ha segellat el 3-0 davant l’Ineos Britannia en la final de la copa Amèrica en l’única regata que s’ha pogut disputar avui a Barcelona. La manca de vent ha propiciat que la segona prova del dia s’hagués de suspendre i l’organització haurà de decidir si s’aprofita una de les jornades de recuperació –demà o dimarts– o amb la contundència del resultat es continua endavant amb el programa i es reprèn la competició a partir de dimecres. El primer dels dos equips que arribi als set punts serà el guanyador de la 37a copa Amèrica.

El marcatge entre els dos finalistes ja ha començat en la presortida, en què l’equip britànic ha estat penalitzat amb 75 metres perquè no ha respectat les distàncies respecte el seu rival. L’equip de Peter Burling ha fet una molt bona lectura de les condicions del camp de regates i ja ha cobert el pas per la primera boia amb 19 segons de marge (5:17 i 5:36). El Taihoro ha posat la directa i amb diferències per sobre dels 30 segons no ha tingut problemes per anotar el tercer punt al seu caseller. Després dels sis trams –el camp de regates s’ha escurçat pel poc vent– l’avantatge ha estat de 52 segons (27:06 i 27:58). Després de diversos endarreriments, la segona regata de la jornada ha estat finalment suspesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)