Ciclisme

L’etapa berguedana de la Volta tindrà continuïtat el 2025

Es disputarà el dissabte 29 de març entre Berga i Queralt

L’organització de la Volta ha confirmat que la flamant etapa entre Berga i Queralt tindrà continuïtat en l’edició de 2025 i que es disputarà el dissabte 29 de març. La massiva assistència de públic, les facilitats de les autoritats locals i l’espectacularitat de les imatges que van donar la volta al món han estat decisives per al retorn de la prova en la propera edició.

El passat mes de març Berga acollia 60 anys després una sortida de la Volta i ho feia per la porta gran, amb un dispositiu que va mobilitzar un públic procedent d’arreu del territori que no va voler perdre’s l’oportunitat de veure els millors ciclistes del món. El potencial esportiu de l’etapa, amb un recorregut muntanyós i inèdit, i les estrelles participants, amb l’astre eslovè Tadej Pogacar al capdavant, van ser el millor reclam per atraure un públic entregat que van regalar algunes de les imatges més potents de la passada edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)