Tennis

Paula Badosa remunta i jugarà els quarts del WTA 500 de Ningbo

L’empordanesa ha guanyat a la xinesa Xiyu Wang per 6-7 (4), 6-1 i 6-2

Paula Badosa s’ha classificat per als quarts de final del WTA 500 de Ningbo, a la Xina, després de remuntara contra la jugadora local Xiyu Wang. La vuitena favorita del torneig ha guanyat per 6-7 (4), 6-1 i 6-2 a la 98 jugadors del rànquing WTA en dues hores i trenta minuts.

En la primera mànega Paula Badosa ha tingut dificultats amb el seu servei, ha comès set dobles faltes i l’ha cedit en dues ocasions. Malgrat estar 3-5 per sota ha aguantat a sobre la pista, ha aconseguit anivellat l’enfrontament i situar-se per davant (6-5). S’ha arribat al tie-break, però ha acabat cedint el primer set per 6-7 (4)

La recuperació de la jugadora de Begur ha arribat en el segon set, on ha estat molt sòlida i s’ha avançat amb un 4-1. La xinesa s’ha trobat malament, molt cansada i amb problemes per respirar, i ha necessitat atenció mèdica. Paula Badosa ha anivellat el partit de vuitens amb un 6-1, i en el descans entre sets Xiyu Wang ha marxat de la pista perquè continuava amb problemes físics.

En la tercera mànega Paula Badosa ha continuat amb el seu bon joc (2-0), i ha aguantat l’intent de reacció de Xiyu Wang per situar-se amb un 4-1 i emportar-se el set i la victòria per 6-2. La rival de l’empordanesa en els quarts sortirà de l’enfrontament entre la brasilera Beatriz Haddad Maia (6) i l’anglesa Katie Boulter, 35 jugadora de la WTA, que es jugarà demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)