Victòria del Barceloneta fora (8-16) i derrota del Sabadell a casa (8-15) en la Champions

Els marinencs guanyen a la piscina del Jadran Herceg i els sabadellencs cauen davant el seu públic contra el potent Olympiacòs

Els dos equips catalans que disputen la fase de grups de la Champions han tingut resultats oposats en aquesta segona jornada. El KEIO Sabadell ha perdut a casa contra el potent Olympiacòs grec per 8-15 (3-1, 0-4, 3-6 i 2-4), mentre que el Zodiac Atlètic Barceloneta s’ha imposat a la piscina del Jadran Herceg Novi de Montenegro per 8-16 (2-2, 2-4, 3-5 i 1-5). El conjunt mariner manté la primera posició del grup C amb dues victòries.

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha anat de menys a més, i després d’un primer quart anivellat ha arribat al descans amb una curta avantatge de 4-6 i ha explotat la seva faceta golejadora en la segona part en que ha golejat al seu rival. Granados ha marcat tres gols, els tres seguits, i deu jugadors han anotat.

El KEIO Sabadell ha iniciat el partit amb encert, però després del 3-1 del primer quart l’Olympiacòs s’ha imposat i ha donat la volta al partit amb un parcial de 0-4, per arribar al descans amb un 3-5. A partir d’aquí el conjunt grec ha dominat i s’ha emportat la victòria. Valera ha marcat tres gols pels sabadellencs.