Vela

El New Zealand s’ha situat a una victòria de revalidar la copa Amèrica (6-2)

Ha guanyat les dues regates del dia de manera clara contra l’Ineos Britannia i demà pot ser campió

L’Emirates New Zealand s’ha situat a una victòria de revalidar la copa Amèrica i demà pot ser el campió de la 37a edició que s’està disputant a Barcelona. El defensor ha guanyat les dues regates del dia davant l’Ineos Britannia i s’ha situat amb un 6-2 en el marcador. El guanyador serà el primer que sumi 7 victòries de les 13 previstes.

L’equip neozelandès ha començat fort la jornada i malgrat ser segon en la sortida de la primera regata, en el primer creuament ja s’ha situat al davant i a partir d’aquí no ha deixat d’incrementar el seu avantatge. En la primera boia ja superava per 12 segons al conjunt anglès i en la tercera en tenia 24. El New Zealand s’ha adaptat molt millor al vent complicat i que ha anat canviant de força i de direcció. Ha arribat a meta amb un temps de 24:49 i amb 1:13 d’avantatge sobre l’Ineos Britannia.

El domini dels neozelandesos ha continuat en la segona regata del dia i han pres en el primer lloc la sortida amb una gran velocitat. L’equip anglès no ha pogut oposar cap mena de resistència i a més en el segon tram han tingut una errada que l’ha deixar enrere. El New Zealand no ha arriscat en cap maniobra i ha sabut mantenir la seva avantatge fins creuar la meta en 26:37 i amb 55 segons de marge sobre l’Ineos Britannia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)