El Fraikin Granollers empata (32-32) un partit molt ajustat contra el Puente Genil

Els vallesans han encaixat l’últim gol a 40 segons de la fi

El Fraikin Granollers ha empatat (32-32) un partit mot ajustat i disputat contra l’Ángel Ximénez Puente Genil.El conjunt vallesà ha encaixat l’últim gol a 40 segons del final. Moyano ha destacat amb 7 gols, mentre que Deumal n’ha marcat 5.

La igualtat a sobre la pista i en el marcador ha estat la tònica de l’enfrontament i cap dels dos equips ha tingut més de dos gols d’avantatge al llarg de tot el partit. Durant molts minuts els vallesans han anat per darrera, però han arribat al descans amb un gol d’avantatge, 18-17. En la segona meitat poca cosa ha canviat i les alternatives en el marcador s’han anat succeint. El Granollers ha entrat en els darrers cinc minuts amb un gol d’avantatge (31-30), però al final ha cedit un empat a casa.