Europa als seus peus, 12 títols

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell guanya amb facilitat el Pàdua i suma la cinquena supercopa d’Europa, la segona seguida

Astralpool Sabad. 19 Plebiscito Pàdua 7

ASTRALPOOL SABADELL:Aarts, Mati Ortiz, Leitón (1), Bea Ortiz (3), Van de Kraats (4), Casado (1), Giustini (3), Garcia, Rodríguez, Keszthelyi (2), Jurado (2), González (3) i Carrasco.PLEBISCITO PÀDUA:Teani, Bacelle (2), Cassara, Schaap (3), Delli Guanti, Muissu (1), Millo (1), Pedley, Al Masri, Meggiato, Sgro, Grigolon i Giacon.PARCIALS:4-0, 7-2, 6-3 i 2-2.ÀRBITRES:A. Blanchard (França) i N. Debrecen (Hongria). Van excloure definitivament Casado i Jurado, del Sabadell.

L’Astralpool Sabadell va guanyar amb molta facilitat el títol de la supercopa d’Europa, el cinquè de la seva història i el segon de manera consecutiva, i es va convertir en l’equip europeu amb més títols continentals. Fins ara el club sabadellenc estava empatat a 11 títols amb l’Orizzonte Catània italià (8 Champions, 1 Euro Cup i 2 supercopes), i amb aquesta supercopa el CN Sabadell va arribar als 12 títols (7 Champions i 5 supercopes). En aquesta final l’Astralpool Sabadell es va imposar de manera molt clara al Plebiscito Pàdua italià per 19-7 (4-0, 7-2, 6-3 i 2-2).

El 4-0 del primer quart i la superioritat mostrada per les sabadellenques des dels primers minuts van deixar sentenciada la final de la supercopa d’Europa. En el segon quart l’Astralpoll Sabadell va ampliar el marge en el marcador i va arribar al descans amb un clar 11-2.

En la segona meitat, sobretot en els últims vuit minuts, el tècnic del conjunt sabadellenc David Palma va fer canvis, també a la porteria, i va donar força minuts a les joves jugadores. En el tercer quart el CN Sabadell encara va ampliar una mica més la seva diferència, fins als dotze gols d’avantatge. En els últims vuit minuts el parcial va ser d’empat i les sabadellenques van celebrar el títol.