Vela

L’Emirates New Zealand guanya la 37a copa Amèrica de Barcelona

Els neozelandesos aprofiten la seva primera oportunitat de revalidat el títol i superen l’Ineos Britannia per 7-2

L’Emirates New Zealand ha guanyat la 37a edició de la copa Amèrica que s’ha disputat a Barcelona. El conjunt neozelandès ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut i al guanyar la novena regata ha situat el 7-2 en el marcador i s’ha emportat el mític trofeu de la Gerra de les Cent Guinees. L’Ineos Britannia ha plantat cara en l’inici de la regata, però ha cedit en els darrers trams i no ha pogut allargar la final. Els neozelandesos han guanyat la regata amb 26:43 i han superat al vaixell anglès per 37 segons. L’equip de l’Emirates New Zealand ha aconseguit per cinquena vegada el trofeu i ha estat el primer que ho ha fet tres vegades de manera consecutiva.

La sortida de la novena regata ha estat ajustada i en el primer tram els dos vaixells s’han anat alternant en el lideratge. Els neozelandesos han aconseguit mínimes avantatges en els pas de les primeres boies, i finalment s’han consolidat en la primera posició. En el darrer tram el New Zealand ha deixat clar que és el més ràpid i ha incrementat el seu marge per aconseguir una còmoda i última victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)