Futbol sala

L’Industrias suma un bon empat a la pista del Còrdova (2-2)

El conjunt colomenc s’ha avançat amb un 0-2 en l’inici de la segona part

L’Industrias Santa Coloma ha empatat a la pista del Còrdova Patrimonio de la Humanidad (2-2) en un partit on s’ha avançat amb un 0-2 i els locals han reaccionat. El conjunt andalús ha buscar avançar-se en el marcador des de l’inici del partit i el porter Borja ha fet un parell de bones aturades. Povill ha marcar el 0-1 en el minut 14 i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

En el segon minut de la segona meitat Puigvert ha anotat el 0-2, i això ha fet reaccionar al conjunt local. El Còrdova ha marcat dos gols en tres minuts i ha empatat. L’Industrias ha aguantat l’escomesa local en els últims minuts i ha sumat un bon empat.