Handbol

El duel dels dos últims campions

Handbol. El Barça rep el Magdeburg (20.45 h, Esport3), que ha estat la seva bèstia negra els últims anys, però que no està fent un bon inici de la Champions. Només suma un triomf i un empat en cinc partits, després de dues derrotes seguides

El Palau Blaugrana viurà aquest vespre (20.45 h, Esport3) l’enfrontament entre els dos últims campions de la Champions: el Barça rebrà el Magdeburg. El conjunt alemany ha estat la bèstia negra dels blaugrana els últims anys i va guanyar el Barça en dues finals de la Super Globe, el mundial de clubs (2021 i 2022), i també en la semifinal de la Champions al 2023, en els penals. Els enfrontaments més recents daten de la fase de grups de la Champions de l’any passat, en què els blaugrana van guanyar per un clar 32-20 en un gran partit, però van perdre per la mínima a Alemanya (29-28).

En aquest inici de la Champions, el Barça és primer després de guanyar els cinc partits que ha jugat, mentre que el Magdeburg només ocupa el sisè lloc amb una victòria, un empat i tres derrotes, les dues últimes seguides davant la seva afició.

El Barça té les baixes conegudes de Pol Valera i Jaime Gallego, que continuen la recuperació, mentre que el conjunt alemany te el dubte de Philipp Weber, que aviat serà pare, i d’Oscar Bergendahl, que està superant una infecció. Daniel Pettersson és baixa per una commoció cerebral. Els islandesos Ómar Ingi Magnússon (23 gols) i Gísli Thorgeir Kristjánsson (19) són les millors armes ofensives dels germànics en aquest inici de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)