Atletisme

La mitja marató de Barcelona tanca les inscripcions amb 30.000 participants

Els organitzadors, l’Ajuntament i l’empresa RPM Sports, han hagut de penjar el cartell “no hi ha dorsals” quatre mesos abans de la prova, que es disputarà el 16 de febrer

L’eDreams Mitja Marató de Barcelona by Brooks ha tancat inscripcions per a l’edició del 2025 amb 30.000 dorsals venuts, per la qual cosa repeteix per segon any consecutiu com la cursa de 21,097 km més gran d’Espanya i la segona més multitudinària d’Europa, únicament superada per la de Berlín. La mitja marató barcelonina, que es disputarà el 16 de febrer i està organitzada per l’Ajuntament de la capital catalana i RPM Sports, ha penjat el cartell de ‘no hi ha dorsals’ a quatre mesos de la seva celebració, dos mesos abans del que ho va aconseguir a l’edició anterior, que finalment va comptar amb 28.235 participants.

“Estem molt contents de veure com els corredors segueixen apostant per la mitja marató de Barcelona com una de les seves curses predilectes per posar-se a prova”, ha declarat Mauro Llorens, director d’una cursa que pretén ser “una gran festa de l’esport a una gran ciutat com Barcelona” i en la qual participen milers de corredors amb objectius diferents, “però amb el mateix denominador comú, que és gaudir”.

D’altra banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha destacat que la capital catalana té “una de les millors mitges maratons del món”, i que haver esgotat els dorsals amb quatre mesos d’antelació així ho confirma. “Estem molt contents perquè 30.000 corredors de tot el món tenen ja reservat a les seves agendes el 16 de febrer de 2025 per participar a la nostra festa de ciutat. Estem treballant molt perquè sigui una edició molt especial i perquè tothom la gaudeixi al màxim”, ha assegurat.

Més de 15.000 inscrits en la marató

D’altra banda, més de 15.000 corredors ja tenen la seva inscripció feta per participar en la Zurich Marató Barcelona 2025, el pròxim 16 de març, i només queden 2.000 dorsals al preu actual (78 euros el tiquet bàsic) abans de l’últim canvi de preu. Quan encara falten cinc mesos per a la celebració de la 46à edició d’aquesta prova, la marató barcelonina ja té els mateixos dorsals venuts que el total de participants de 2023, millorant el ritme d’inscripcions d’aquest 2024, en el qual es van aconseguir els 20.000 dorsals venuts, i amb perspectiva d’intentar superar els 20.385 inscrits, el rècord vigent d’inscripcions en la prova des de 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)