Ciclisme

La Volta a Catalunya, a Banyoles i Figueres

L’edició del 2025 tindrà una etapa amb inici a la capital del Pla de l’Estany i final a la de l’Alt Empordà, i la del 2026, al revés

La Volta a Catalunya, els ajuntaments de Banyoles i Figueres i la Diputació de Girona han tancat un acord perquè la cursa passi pel Pla de l’Estany, el Gironès, el Baix Empordà i l’Alt Empordà en les dues pròximes edicions de la prova. Les dues ciutats són habituals en la Volta, amb 39 presències de Figueres i 23 de Banyoles com a sortida o final d’etapa. En la pròxima edició hi haurà una etapa que sortirà de la capital del Pla de l’Estany i acabarà a la de l’Alt Empordà, i el 2026 serà al revés.

“Parlar de la Volta és fer-ho d’un dels grans símbols de l’esport català, pel seu arrelament al territori i la fortalesa de la seva organització”, va dir Miquel Noguer, president de la Diputació, i Rubèn Peris, director general de la cursa, va destacar: “Figueres i Banyoles han format part de la història de la Volta des dels seus inicis i veuen una oportunitat de promoure la ciutat a través d’una prova de primer nivell mundial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)