Waterpolo

L’EPlus CN Catalunya encaixa dues derrotes en l’Euro Cup

Al matí ha perdut contra el ZV de Zaan neerlandès (10-13) i al vespre contra l’Hapoel israelià (8-11), i es complica l’accés als quarts de final

L’EPlus CN Catalunya ha fet un pas enrere en les seves aspiracions d’accedir als quarts de final de l’Europ Cup en una jornada en què ha encaixat dues derrotes contra el ZV de Zaan neerlandès (10-13), al matí, i l’Hapoel israelià (8-11), al vespre. Amb un únic partit pendent contra el poderós Ethnikos grec (diumenge a les 10 h), el conjunt de Javier Belmonte ocupa el quart lloc del grup i només els tres primers continuaran endavant en la competició. Especialment dolorosa ha estat l’ensopegada contra l’Hapoel, que encara no havia puntuat i s’ha mostrat més clarivident que el conjunt gracienc. El primer quart ha acabat marcant el desenvolupament del partit (3-5). Amb més efectivitat en les superioritats i aprofitant alguna badada defensiva de les catalanes, l’equip israelià ha pres la iniciativa i a partir d’aquí el Catalunya sempre ha anat a remolc (1-1, 2-3 i 2-2). Els xuts de la internacional alemanya Belen Vosseberg (4-5) donaven vida al conjunt barceloní, però l’Hapoel ha obert l’escletxa després de la represa (5-9) i ha sabut gestionar la renda fins al final. A més dels tres gols de Vosseberg, també han marcat Clara Díaz, Berta Pascual, Júlia Frigola, Toula Falvey i Katherina Rogers. Per part de l’Hapoel han destacat les 4 dianes de l’exjugadora del Sant Andreu Maria Mia Bogachenko, 3 dels quals de penal.

Derrota matinal

En el primer partit de la jornada, el CN Catalunya ha mantingut el resultat anivellat en el primer quart, però a partir del segon el ZV de Zaan ha fet un pas endavant i ha acabat de confirmar el seu domini en l’últim període (3-3, 3-5, 2-1 i 2-4). Susana Díaz i Júlia Frigola, amb un trio de gols cadascuna, han estat els principals referents del conjunt català. També han marcat una diana: Georgina Bellido, Toula Marie Falvey, Katherine Rogers i Giorgia Gallinato.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)