El Fraikin Granollers continua sumant i venç a Villa de Aranda (31-36)

Els vallesans s’han distanciat a partir dels darrers minuts de la primera meitat

El Fraikin Granollers ha guanyat per 31-36 a la pista del Villa de Aranda i continua en la zona alta de la classificació. Ha encadenat sis partits sense perdre. Els vallesans s’han començat a distanciar en els darrers minuts de la primera meitat després d’un inici de partit força anivellat. Els gols del Granollers han estat molt repartits i Pablo Urdangarín n’ha anotat 6 mentre que Iván Montoya, Andrés Moyano, Ferran Castillo i Antonio García n’han anotat cinc cada un.

Els vallesans han iniciat el partit amb un 0-3, però tot seguit han encaixat un 5-0 i a partir d’aquí hi han hagut alternatives en el joc i el marcador, i el partit ha estat anivellat (9-9). Cap dels dos equips s’ha distanciat fins que el Fraikin Granollers s’ha avançat de quatre gols (11-15) en el minuta 23, ha arribat a una màxima diferència de sia (12-18) en el 27 i s’ha arribat al descans amb el 14-19.

En l’inici de la segona meitat els granollerins han anotat un parcial de 0-4 (15-24) i en el minut 45 han arribat a la màxima diferència de 10 gols (21-31). En els darrers minuts el Villa de Aranda ha anotat un parcial de 5-0 i ha ajustat una mica el marcador, però el Fraikin Granollers s’ha mantingut al davant i s’ha imposat per 31-36.