El Barça no té rival i suma la sisena victòria consecutiva (49-33)

Els blaugrana han desbordat al Guadalajara amb el juvenil Martín, que debutava, anotant 9 gols

El Barça ha sumat la seva sisena victòria en sis partits, i ho ha fet contra un Impulse Guadalajara que ha pujat a la màxima categoria i ocupa un lloc en la zona baixa. Els blaugrana no han tingut rival i han guanyat amb molta comoditat per 49-33. En el Barça ha debutat el lateral dret Miguel Ángel Martín, un juvenil que ha destacat i ha estat el màxim anotador de l’equip amb 9 gols en 11 llançaments. En la segona meitat també ha jugat sota els pals Filip Saric que ha fet bones aturades.

El Guadalajara ha intentat mostrar una bona imatge en els primers minuts i fins i tot s’ha posat per davant en el marcador (3-4) en el minut 5. El Barça ha anat imposant el seu joc i el seu ritme a poc a poc, sense pressa però sense pausa i els gols han anat pujant en el marcador i l’avantatge s’ha anat ampliant fins al vuit gols (24-16) a un minut del descans.

La segona meitat s’ha iniciat amb un parcial de 8-1 dels blaugrana (32-18) en els primers deu minuts. Després han arribat a la màxima diferència de 16 gols (39-23) que han mantingut fins al final.