Tennis

Alcaraz, el primer favorit, i Ruud, el campió, endavant a Barcelona

El murcià venç Quinn per 6-2 i 7-6 (6), i el noruec s’imposa a Galan per 6-4 i 6-3

Car­los Alca­raz, el pri­mer favo­rit, i Cas­per Ruud, el campió vigent, han superat la pri­mera eli­mi­natòria del Bar­ce­lona Open Banc Saba­dell i s’han clas­si­fi­cat per als vui­tens de final. El murcià ha der­ro­tat per 6-2 i 7-6 (6) al nord-ame­ricà Ethan Quinn, un juga­dor sor­tit de la fase prèvia, en 1h46. El noruec, que és el segon favo­rit, s’ha impo­sat per 6-4 i 6-3 en poc més d’una hora i mitja al colombià Daniel Galan, que també va superar la qua­li­fi­cació.

El ter­cer cap de sèrie del tor­neig, Ste­fa­nos Tsit­si­pas, també ha pas­sat als vui­tens de final i ho ha fet per la via ràpida. El grec només ha estat una hora i deu minuts a la pista i això ha estat sufi­ci­ent per gua­nyar el nord-ame­ricà Reilly Opelka per un doble 6-2. El cinquè favo­rit, Alex de Minaur, no ha tin­gut cap pro­blema per acce­dir als vui­tens. L’aus­tralià ha der­ro­tat per un doble 6-4 en 1h25 a l’argentí Tomas Etc­he­verry.

El francès Art­hur Fils, setè favo­rit, ha dei­xat fora de com­pe­tició a l’asturià Pablo Carreño al gua­nyar el seu par­tit de pri­mera ronda en poc més d’una hora i mitja per 7-6 (6) i 6-3. El mallorquí Jaume Munar ha remun­tat i ha eli­mi­nat al novè cap de sèrie, el nord-ame­ricà Fran­cesc Tia­foe per 2-6, 7-5 i 6-1 en 2h41 fr par­tit. L’argentí Sebas­tian Baez ha pas­sat als vui­tens després de gua­nyar per 6-1 i 7-5 en 1h26 al juga­dor de Bòsnia i Her­ce­go­vina Damir Dzum­hur. El serbi Laslo Djere, que va superar la fase prèvia, ha pas­sat als vui­tens al remun­tar davant el francès Art­hur Rin­derk­nech i gua­nyar per 6-7 (2), 6-1 i 6-2 en dues hores i set minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)