Més esport

TENNIS

Gesta de l'aleví femení del Cunit

Les germanes Conejero van guanyar el campionat d'Espanya

L'equip aleví femení del CST Cunit va guanyar el campionat d'Espanya diumenge en derrotar el CT Múrcia (2-1), el gran favorit. La gesta la van signar les jugadores Laia Conejero i Alba Conejero i l'entrenador Jonathan García, i reflecteix la gran feina que està fent en el planter del club penedesenc. Per arribar a la final, el CST Cunit havia eliminat abans el CT Sant Cugat (2-1), el CT la Salut (2-1) i el RCG Covadonga (2-0). En el primer partit de la final, Alba Conejero va malbaratar un 5-2 en el primer set i va caure per 7-5 i 6-2 contra Natividad Pereñíguez. Per això, la seva germana Laia estava obligada a vèncer i, després de tres hores, es va imposar a Beatriz López per 6-4, 0-6 i 7-5.

El partit de dobles, que decidia el títol, va ser agònic. Primer les germanes Conejero dominaven per 5-2 i van acabar cedint per 7-5. Després, van aixecar el vol en el segon set (6-3) i, finalment, van rubricar el triomf en el super tie-break, per 10-8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)