Més esport

CICLISME

Florencio, amb energia renovada

Engrescat pel recent fitxatge per l'equip Geox, diu que té la il·lusió d'«un xaval de dotze anys»

El ciclista de Mont-roig del Camp Xavi Florencio expressa en el seu bloc a internet la satisfacció que li produeix haver fitxat per l'equip Geox després de deixar enrere setmanes d'incertesa en què no havia signat per cap conjunt. «Començaré la temporada amb la il·lusió d'un xaval de dotze anys», sentencia el corredor, que ja ha copsat el bon ambient que es respira en el nou equip en una concentració a la Pineda (Vila-seca).. Durant els entrenaments, el mont-rogenc va provar la nova bicicleta Fuji: «No he notat cap gran canvi respecte de l'antiga i tot va a la perfecció. Abans de la concentració, tenia un petit problema en un genoll, però ja no em molesta.» Respecte de la convivència, està encantat de la vida: «No m'esperava adaptar-me amb tanta rapidesa. A la meitat dels companys no els coneixia i als auxiliars, tampoc. Feia temps que no veia un ambient així en un equip.»

Xavi Florencio debutarà aquesta temporada en el GP Costa degli Etruschi, i després participarà en la challenge de Mallorca. «La resta del calendari encara no està definit. Com que no som equip de Pro-Tour, hem d'esperar les invitacions de les grans curses, tot i que amb el tros d'equip que tenim, espero que no hi hagi cap problema», conclou Florencio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)