Més esport

CICLISME

TOUR DE FRANÇA

El Geox de Florencio, exclòs

El Geox, nou equip del català Xavier Florencio, ha quedat fora dels 22 equips que participaran en la propera edició del Tour de França. ASO, l'empresa que gestiona la cursa, va anunciar ahir que les quatre invitacions per a equips fora de la categoria Pro-Tour seran per a les franceses Cofidis, Europcar, FDJ i Saur-Sojasun. «Després de disputar deu Tours això és una garrotada», es va lamentar Carlos Sastre, vencedor de la cursa l'any 2008 i un dels líders del Geox juntament amb el rus Denis Mentxov, tercer al podi de París l'any passat.

La llista sí que inclou el Katuixa de Joaquim Rodríguez; el Sky de Joan Antoni Flecha; i el Movistar de Xavi Tondo. Per la seva banda, el nou Leopard dels germans Andy i Frank Schleck s'afegeix al pilot del Tour, igual que el Vacansoleil holandès, que té en les seves files l'italià Riccardo Riccò, protagonista del Tour de 2008 a causa d'un escàndol de dopatge que va propiciar l'expulsió de la cursa i la retirada del seu exequip, el Saunier Duval.

ELS 22 EQUIPS

AG2R-La Mondiale
França
Cofidis
França
Europcar
França
FdJ
França
Saur-Sojasun
França
Garmin
Estats Units
Radioshack
Estats Units
HTC
Estats Units
Omega Pharma
Bèlgica
Quick Step
Bèlgica
Euskaltel
Espanya
Movistar
Espanya
Lampre
Itàlia
Liquigas
Itàlia
Rabobank
Holanda
Vacansoleil
Holanda Saxo Bank
Dinamarca
Sky
Gran Bretanya
Astana
Kazakhstan
Leopard
Luxemburg
Katiuixa
Rússia
BMC
Suïssa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)