Handbol

HANDBOL

MUNDIAL DE SUÈCIA

Cañellas no s'oblida del Granollers

La barba que llueix respon a la iniciativa en contra del retard d'uns tres mesos en les nòmines dels seus excompanys

La frondosa barba que llueix Joan Cañellas en el mundial de Suècia no es deu a motius estètics, sinó solidaris. El central vallesà no ha dubtat a afegir-se a la iniciativa dels seus excompanys del Fraikin Granollers, que s'han deixat barba com a senyal de protesta pel retard acumulat (uns tres mesos) en el cobrament de les nòmines. Una mesura simbòlica que també ha trobat suport entre els amics i aficionats, i que ha propiciat la creació d'un grup a Facebook anomenat Barba BM Granollers Solidària. Ahir la iniciativa ja tenia 550 amics, entre els quals jugadors reconeguts com ara els blaugrana Albert Rocas i Cristian Ugalde; Cristian Malmagro (Kobenhavn) i Uros Zorman (Celje). La plantilla del Granollers no pretén que la campanya s'interpreti en contra del club, sinó a fer visible la delicada situació. En aquest sentit, s'han realitzat diverses iniciatives per augmentar els ingressos, com la posada a la venda de 5.000 calendaris solidaris.

Cañellas ha esquivat els retards en els pagaments dels jugadors i tècnics del Granollers, ja que fa un any i mig va fitxar pel Ciudad Real. Tot i això, el jugador de Santa Maria de Palautordera hi manté una gran vinculació afectiva, ja que es va formar en el reconegut planter del club vallesà, que li va donar l'oportunitat de debutar en la lliga Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)