Tennis

TENNIS

INDIAN WELLS

Robredo i Montañés avancen amb patiment

Tots dos van necessitar tres sets per estrenar-se amb triomf

Andy Murray espera l'olotí en l'encreuament de vuitens de final

Els dos millors jugadors catalans de l'ATP, Tommy Robredo i Albert Montañés, van estrenar-se ahir a Indian Wells, el primer Masters 1000 de la temporada amb dues victòries que no es van decidir fins al tercer set. Robredo, 25è cap de sèrie, va haver d'arribar al 12è joc del tercer set (7-5) per desfer-se del rus Misha Zverev (23 anys, 102è del món). L'experiència de l'olotí va resultar decisiva després d'un resultat molt disputat (6-3 i 3-6 en els dos primers sets). Montañés, per la seva banda, encara va haver de suar més per desfer-se d'un clàssic del circuit, el finlandès Jarkko Niaminen. El jugador de Sant Carles de la Ràpita va necessitar un tie-break de 12 punts per guanyar el primer set. Després va baixar el ritme (2-6 en el segon) i en el tercer es va tornar a arribar al joc decisiu. Montañés, va tornar a sortir-se amb la seva.

En la tercera volta Robredo probablement se les haurà amb Andy Murray, cinquè cap de sèrie. Per la seva banda, el rival més probable per a Montañés és l'espanyol Nico Almagro. En la jornada d'ahir, Fernando Verdasco també va aconseguir arribar fins a la tercera eliminatòria gràcies a l'abandonament del seu rival, el lituà Richard Beranquis.

El retorn de Clijsters

En el quadre femení del torneig, la notícia més remarcable va ser el retorn de Kim Clijsters a la competició després del seu començament de temporada brillant: victòria l'obert d'Austràlia i subcampiona a Sydney i París. La belga, de 27 anys, va batre amb un doble 6-2 la russa Alla Kudriavtseva. «Estic en una fase en què no he jugat durant un temps, i els últims tornejos que he fet han estat coberts. Haig de tornar a acostumar-me a jugar a l'exterior i sentir un altre cop aquesta sensació.» D'altra banda, en la primera volta, Laura Pous va cedir contra l'australiana Samantha Stour.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)