Tennis

TENNIS

MASTERS 1000 DE MIAMI

Albert Montañés es retira per una lesió

Amb un trencament de fibres als isquiotibials, va plegar en la seva estrena contra Mayer

El rapitenc Albert Montañés estrenava aquesta setmana el fet d'haver igualat el seu millor rànquing de sempre, amb la 22a posició. En el Masters 1000 de Miami tenia l'oportunitat de col·locar-se entre les vint millors raquetes per primera vegada en la seva carrera, perquè només defensava la segona eliminatòria que va aconseguir en l'última edició. La realitat, però, és que es va haver de retirar tot just en l'estrena per culpa d'una lesió. Montañés només va estar 48 minuts en pista i va decidir plegar per no agreujar encara més la lesió i quan ja perdia clarament contra l'alemany Florian Mayer, per 6-4 i 3-1. De fet, el jugador de Sant Carles de la Ràpita ja arribava a la cita tocat, amb un petit trencament de fibres als isquiotibials que la setmana passada ja el va obligar a demanar l'assistència del fisioterapeuta en els vuitens de final d'Indian Wells. La retirada de Montañés deixa Marcel Granollers –se les heurà amb el francès Michael Llodra en la tercera eliminatòria– com a únic supervivent català en el quadre de Miami.

Roddick, eliminat.

L'uruguaià Pablo Cuevas va protagonitzar la gran sorpresa de la jornada amb l'eliminació del vigent campió, Andy Roddick, per 6-4 i 7-6. Novak Djokovic i Roger Federer, en canvi, es van desfer amb suficiència de Denis Istomin (6-0 i 6-1) i Radek Stepanek (6-3 i 6-3), respectivament. De matinada, debutava el número u, Rafa Nadal, contra el japonès Kei Nishikori. D'altra banda, també es van obrir camí en el quadre amb més o menys dificultat David Ferrer, Feli López, Juan Martín del Potro, Jo Wilfred Tsonga i Richard Gasquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)