Tennis

TENNIS

BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Montañés i Granollers somriuen

El rapitenc, 11è cap de sèrie, s'imposa amb facilitat a Gabaixvili i el barceloní compensa la derrota del seu germà, tenallat per la cita

Albert Montañés, el principal cap de sèrie que va entrar en competició (11è), va demostrar els galons amb una còmoda victòria en el debut contra el rus Gabaixvili (6-2 i 6-2), incapaç d'inquietar un tennista amb confiança. El rapitenc és, en absència de Robredo, la gran esperança catalana en el quadre, amb permís de l'imprevisible Marcel Granollers, que també va passar l'estrena, però amb més dificultats, cedint el segon set al desempat contra l'alemany Brands (7-5, 6-7 i 6-1). Una victòria que es contraposa amb la derrota del seu germà petit, Gerard Granollers-Pujol, de 22 anys, que va tenallar-se per l'escenari en tot just el seu segon partit ATP. L'extremeny Andújar va ser superior (6-0 i 6-2).

L'altre català que va entrar en competició (avui ho farà el cinquè, Pere Riba) també va firmar la victòria. El mataroní Albert Ramos va saber patir per mantenir-se viu quan el seu rival, el valencià Ramírez-Hidalgo, tenia la iniciativa (un set a zero, primer; i després amb 3-0 a favor, en el tercer). Finalment, Ramos va remuntar i va assolir un triomf sofert, de més de tres hores, que el situa a setzens, en què toparà amb el colombià Giraldo, que va donar una de les sorpreses del primer dia en derrotar el brasiler Bellucci, 15è favorit (7-5 i 6-3). Per contra, Guillermo García-López (12) es va treballar el triomf contra Istomin (7-6 i 6-3) i l'argentí Mónaco (16) va vèncer amb certa facilitat una de les sensacions de la segona meitat del curs passat, el búlgar Dimitrov (6-4 i 6-1). En altres marcadors, l'asturià Pablo Carreño, una de les grans promeses estatals, no va poder doblegar en el seu debut ATP al francès Paire (6-7, 6-3 i 6-2) i el talent de cristall de l'holandès Haase va derrotar l'italià Cipolla (6-4 i 6-3) i avui posa a prova el francès Monfils (7). També debuten Almagro (8), Gasquet (9) i Dolgopolov (10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)