Tennis

TENNIS

MASTERS 1000 DE MADRID

Condemnat al desempat

Montañés perd en tres sets en el debut contra Stakhovski

Riba, provinent de la prèvia, continua ferm i supera Nishikori

Cara i creu per als catalans en la segona jornada del Masters 1000 de Madrid. Albert Montañés, que acabava de segellar els quarts de final de Belgrad, va topar per segon curs consecutiu en el debut a la Caja Mágica. El seu botxí va ser l'ucraïnès Sergi Stakhovski, que va sortir victoriós d'un duel molt igualat resolt en tres sets (7-6, 3-6 i 7-6). Les estadístiques van ser molt similars, però la major eficàcia de l'ucraïnès en el desempat va dictar sentència. La cara va ser per a Pere Riba, que manté l'embranzida iniciada en la fase prèvia i va superar amb autoritat la perla japonesa Kei Nishikori (6-2 i 6-4). De fet, el català es va prendre la revenja del Barcelona Open Banc Sabadell quan es va haver de retirar per lesió quan ja perdia 6-2 contra el tennista nipó. El seu pròxim rival serà el francès Jo Wilfried Tsonga, botxí de Nicolás Almagro diumenge. En la jornada d'ahir va caure eliminat Ferrero contra l'holandès De Bakker (2-6, 7-5 i 6-4). El d'Ontinyent no descarta deixar la seva carrera l'octubre a València si no millora el rendiment del seu genoll esquerre.

En el quadre femení, va destacar la classificació de la russa Xaràpova, que va tornar a necessitar tres sets per accedir a la tercera eliminatòria i vèncer la seva compatriota Makarova (6-3, 3-6 i 6-1). La valenciana Parra va superar Petkovic (6-2 i 7-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)