Tennis

TENNIS

ROLAND GARROS

Sense despentinar-se

Djokovic i Federer van superar els compromisos amb certa comoditat

El suís considera que el serbi patirà en el pròxim duel contra Del Potro

Montañés continua endavant i Granollers i Riba cauen eliminats

Els candidats a lluitar per ser coronats a París van invertir el mínim esforç per classificar-se per a la tercera eliminatòria. Novak Djokovic (41 triomfs consecutius) no va ni necessitar embutxacar-se els tres sets per guanyar, ja que el seu rival, el romanès Victor Hanescu, es va retirar en el tercer, lesionat. El serbi havia guanyat els dos primers sets i perdia parcialment el tercer (2-3). L'altre favorit que va competir ahir, Roger Federer, en va tenir prou amb una hora i vint-i-tres minuts per sentenciar Maxime Teixeira (6-3, 6-0 i 6-2).

Djokovic no tornarà a trobar la placidesa d'ahir en el pròxim enfrontament, segons Federer. El serbi haurà de bregar amb l'argentí Juan Martín del Potro, que va derrotar l'eslovè Blaz Kavcic, i el suís pronostica un duel igualat: «Tots dos estan al 100% físicament, llavors Del Potro té possibilitats, serà un molt bon partit.» Tanmateix, l'argentí no vol ni sentir-ne a parlar: «El de Belgrad és el favorit, no només en el pròxim partit, sinó també del torneig.» Djokovic s'ha adjudicat la victòria en els tres enfrontaments disputats contra Del Potro.

D'altra banda, David Ferrer, que jugava el seu partit número cent en un Gran Slam, va celebrar l'efemèride amb un triomf contra Julien Benneteau.

Montañés venç; Granollers i Riba, eliminats.

La jornada va ser parcialment bona per als representants catalans. Albert Montañés no va tenir un començament de partit reeixit contra l'espanyol Rubén Ramírez Hidalgo i va perdre el primer set, però es va refer i es va adjudicar els tres sets següents. En canvi, Marcel Granollers va sorprendre Richard Gasquet en un primer set excel·lent, encara que no va poder mantenir l'empenta i va veure com el local, esperonat pels seus aficionats, capgirava el resultat. Pere Riba tampoc va tenir una jornada matinal afortunada i Tipsarevic, el pròxim contrincant de Federer, el va eliminar amb certa comoditat.

ELS RESULTATS

ORDRE DE JOC

Llagostera excel·leix contra Cornet

Les principals favorites que van jugar ahir no van decebre, encara que no totes van resoldre els seus partits amb la mateixa facilitat. La número u, Caroline Wonzniacki, es va desfer de la canadenca Aleksandra Wozniak, patint més del compte. Però sobretot va ser Vera Zvonarvea, tercer favorita, qui va suar de valent per vèncer Sabine Lisicki després de tres llargs sets. Samantha Stosur, vuitena, va derrotar Simona Halep amb més facilitat. D'altra banda, l'illenca Núria Llagostera busca igualar la seva millor actuació a França –quarta eliminatòria (2005)– i ahir es va classificar per la tercera eliminatòria en batre la local Alize Cornet. Llagostera, que va vèncer per la via ràpida i només va cedir dos jocs, s'enfrontarà amb la russa Anastassia lutxenkova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.