Més esport

SURF A VELA

GP CATALUNYA

Albeau ja exerceix la seva tirania

La tramuntana forta va facilitar l'espectacle i es van poder completar tres mànegues

El gran dominador del circuit mundial en els últims anys, Antoine Albeau, té completament controlada fins ara l'edició d'aquest any del Gran Premi Catalunya de Surf a Vela, que s'està disputant a Sant Pere Pescador des d'abans-d'ahir. Fins ara, el surfista francès ha guanyat les tres mànegues que ha disputat. Un dels favorits, el canari Bjorn Dunkerbeck, està tenint més problemes dels previstos i només ha pogut classificar-se en les finals dels perdedors, fet que el situa de moment onzè. El segon és Cyril Moussilmani, mentre que el hawaià Josh Angulo és ara mateix tercer.

La forta tramuntana, que va bufar amb ràfegues de fins a 40 nusos, va obligar els participants a muntar les veles més petites, però va ajudar que es veiés un bon espectacle des de la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, centre neuràlgic de la prova situat davant el càmping La Ballena Alegre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)