Més esport

TENNIS DE TAULA

El tennis de taula català, contra les cordes

El Calella renuncia a l'elit per problemes econòmics i l'Olesa i els Falcons busquen diners per no seguir les mateixes passes

L'hegemònica presència catalana a la superdivisió masculina d'enguany no es repetirà. Els cinc equips del país han complert en l'àmbit esportiu, però la falta de recursos econòmics presagia un futur negre per a tres d'ells.

El Calella, el conjunt català que més temporades fa que és a l'elit (7), ha confirmat que renuncia a la plaça i que l'equip femení tampoc competirà en la divisió d'honor. «Aquest any encara no hem cobrat la subvenció pactada i tampoc s'han aprovat els pressupostos de la secretaria general per la que ve, així som incapaços de continuar», va afirmar el president del club, Jaume Puig, crític amb la gestió del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.

«A Olesa tot indica que no jugarem la superlliga, hem de trobar els diners per cobrir les fitxes dels jugadors, i no serà fàcil», va revelar la presidenta Montse Jiménez, que entén la retallada de subvencions en un context de crisi global.

El tercer club amb problemes, el Falcons de Sabadell, ha impulsat una iniciativa, Polseres Falcons, per recaptar diners i donar a conèixer la complicada situació. Els vallesans confien que les institucions, com per exemple l'Ajuntament, no els deixaran a l'estacada. «Amb vista a la temporada vinent hem reduït un 50% el pressupost, els jugadors s'han abaixat les fitxes, però si no tenim els 10.000 euros per saldar els deutes de l'exercici actual renunciarem a la superlliga, no podem hipotecar el club», va explicar el president de la secció, Pere Weisz.

El termini d'inscripció s'ha avançat quinze dies, expira dilluns, i és la constatació d'una crisi que ja afecta altres clubs, com ara el BM Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)