Handbol

HANDBOL

El Granollers, pendent de restablir l'ordre econòmic

Els pròxims dies s'ha d'eixugar el deute per continuar a l'Asobal

Ha renunciat a la Champions però pretén jugar la copa EHF

La directiva del Fraikin BM Granollers accelera aquests dies les gestions per eixugar el deute que manté amb jugadors i entrenadors i poder continuar una temporada més en la lliga Asobal. El 30 de juny s'acaba el termini perquè es resolguin els deutes –vuit jugadors han presentat denúncies per no haver cobrat les nòmines del març, abril i maig– dels contractes oficials, i en cas contrari perdrà la categoria. «Segur que jugarem l'Asobal. A final d'aquesta setmana, o la següent hi poden pot haver bones notícies», diuen fonts pròximes al club.

D'altra banda, el president del BM Granollers, José Luis Caña, ja va renunciar la setmana passada a sol·licitar la invitació per aspirar a una de les places per jugar la prèvia de la lliga de campions. El president granollerí va considerar en declaracions a El 9 Nou «poc ètic» afrontar aquest repte amb els problemes econòmics que arrossega el club. La directiva vallesana, en canvi, ja va comunicar a l'Asobal la intenció de jugar a la copa EHF, una competició molt més assequible. Pendents de solucionar els problemes econòmics, el projecte esportiu continua en suspens. En aquest sentit, no es descarta que Manolo Cadenas pugui continuar a la banqueta, tot i que òbviament seria amb un equip força diferent al que ha dirigit aquesta temporada.

Granollers Cup 2011.

Tot i la crua realitat que asfixia el BM Granollers, l'entitat no renuncia a organitzar una de les seves competicions de referència i avui presentarà la 13a edició del torneig internacional Granollers Cup 2011. La competició es jugarà del 29 de juny al 3 de juliol a les instal·lacions esportives de Granollers i les Franqueses del Vallès, amb la participació de 223 equips de 17 països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)