Handbol

El Barça imposa els galons en el torneig de Doboj

Handbol. Amb un contraatac letal, el campió d'Europa va deixar la final contra el Pick Szeged pràcticament sentenciada a la mitja part (20-13)

barça37


pick szeged25


El FC Barcelona va fer valer els galons de vigent campió d'Europa i es va imposar amb autoritat en la final del torneig de Doboj contra el Pick Szeged. L'equip hongarès, la sorpresa del torneig després de la victòria de divendres sobre el Gummersbach (31-29), només va resistir el primer quart d'hora de joc. A partir d'aquí, el conjunt blaugrana va començar a marcar diferències amb un dels seus trets característics, el contraatac. La velocitat dels extrems, el joc amb el pivot i la clarividència del central Raúl Entrerríos, un dels destacats en la primera meitat amb la consecució de quatre gols, va resultar letal per a la defensa magiar.

El duel ja estava encarrilat en el descans (20-13) i el Barça, fidel al seu estil, va mantenir el mateix guió en els primers minuts després de la represa. En aquest sentit, l'efectivitat de la primera línia i les divuit aturades de Daniel Saric van deixar el partit totalment sentenciat. Un dels moments més emotius del xoc es va produir quan faltaven 10 minuts per al final, amb la substitució del porter de Doboj, que va ser aclamat per l'afició local com un autèntic heroi, amb aplaudiments i tot el públic dempeus. Amb la substitució de Saric, Xavi Pascual va donar l'alternativa al jove porter Rodrigo Corrales. Amb la feina feta i el títol al sarró, la plantilla blaugrana torna cap a Barcelona per preparar nous compromisos.

FC BARCELONA INTERSPORT: Saric, Noddesbo (3), Juanín (5), Tomás (2), Entrerríos (6), Nagy (3), Rutenka (4) –equip inicial–; Sorhaindo (2), Ugalde (3), Mikel (3), Rocas (1), Viran, Oneto (2), Igropulo (3) i Rodrigo Corrales (p.s.). PICK SZEGED: Tatai, Vadkerti (2), Zubai (2), Toro (2), Czina, Prodanovic, Ancsin (6) –equip inicial–; Toth (p.s.), Buday (2), Bajorghey (-), Lejai (7), Nagy, Pribanic, Tekete (1), Velky i Sulc (3). PARCIALS: 4-2, 8-6, 11-9, 15-11, 17-12, 20-13; 22-17, 24-17, 28-20, 30-23, 32-24 i 37-25. ÀRBITRES: Maric i Masic.

Amb la supercopa a l'horitzó

Després de la reeixida experiència a Bòsnia, l'expedició blaugrana tornarà a Barcelona per preparar el primer gran repte del curs, que no és un altre que conquerir la supercopa al pavelló Vista Alegre de la capital espanyola contra el flamant BM Atlético de Madrid (4 de setembre). Abans d'aquesta cita, el 26 d'agost, el Barça farà la seva tradicional visita al torneig Vila de Malgrat de Mar, en què s'enfrontarà a l'Osca, equip que aquest curs s'estrenarà a la lliga Asobal. Amb posterioritat a la supercopa, l'equip de Xavi Pascual encara disputarà la Lliga dels Pirineus contra el Fraikin Granollers –el 7 de setembre a Sabadell– abans de l'inici de l'Asobal, programat per al dissabte 10 de setembre al Palau contra el Naturhouse la Rioja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)