Més esport

Aguilar: “La preparació ha estat molt bona”

Waterpolo. La selecció estatal inicia el seu novè periple olímpic consecutiu amb les expectatives de recuperar una plaça d'honor

La selecció estatal de waterpolo, amb àmplia majoria catalana, emprèn avui contra el Kazakhstan el seu camí en la pugna per les medalles olímpiques, d'on ha quedat apartada en les tres últimes edicions. “La preparació ha estat molt bona i en l'últim test vam tenir molt bones sensacions en defensa. Com sempre, l'objectiu és classificar-nos entre els quatre primers del grup i buscar un bon encreuament de quarts de final per poder entrar en la pugna per les places de podi”, va dir ahir Rafa Aguilar, el seleccionador. I va afegir: “En els Jocs es premia l'excel·lència, però sempre es poden donar resultats sorpresa. Hi ha vuit aspirants a medalla i, per sobre de tot, quatre favorits, entre els quals destaquen Hongria –buscarà el seu quart títol consecutiu– i Sèrbia.”

Sobre el debut contra el conjunt kazakh, David Martín va advertir: “Som un equip que acostuma a anar a més durant els campionats, però el debut sempre marca bastant i no ens podem relaxar.” En aquest sentit, Guillermo Molina també va apuntar que el Kazakhstan havia estat capaç d'esgarrapar un empat en el seu últim partit contra Itàlia. Completen el grup de la selecció estatal Austràlia, Croàcia, Grècia i Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)