Ciclisme

Presenten la tercera Marxa 100% Tondo

Ciclisme. Es farà el dissabte 21 i hi seran pressents els professionals David de la Cruz i Airam Fernández

La tercera edició de la Marxa 100% Tondo, en record del ciclista desaparegut, es va presentar ahir a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Carles Torrent, un dels organitzadors i persona molt propera a Xavier Tondo, va explicar que en aquesta tercera marxa, que es farà el 21 de setembre, hi haurà la presència de dos dels ciclistes catalans professionals: David De la Cruz (Netapp Endura), que aquests dies està disputant la Vuelta, i d'Airam Fernández (Vini Fantini), que ha debutat aquest any com a professional. També està prevista la presència de Carlos de Andrés, el comentarista de les curses ciclistes a Televisió Espanyola. Carles Torrent –ex ciclista professional i bronze en els Jocs d'Atenes– també va explicar que Joaquim Rodríguez (Katuixa) ha expressat que té moltes ganes i il·lusió de poder venir però que té la coincidència d'una cursa a Itàlia.

El recorregut serà el mateix que en les dues edicions anteriors i en tindrà un de 68 quilòmetres i un de 116, tots dos amb la sortida a Sant Joan les Fonts, a les nou del matí. El primer també tindrà l'arribada en aquesta localitat, mentre que el segon, el més llarg, tindrà l'arribada situada a Vallter 2000. En aquests moments, quan falten més de dues setmanes perquè es disputi la prova, hi ha 600 inscrits, i Carles Torrent espera superar els 800 que hi va haver en l'edició del 2012.

INSCRIPCIONS

Hi ha 600 inscrits quan falten més de dues setmanes i volen superar els 800 del 2012
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)