Ciclisme

Gairebé mil ciclistes recordaran demà Xavi Tondo

Ciclisme. En la tercera edició de la marxa d'homenatge al vallenc hi participaran Xavier Florencio, Àngel Edo i David de la Cruz, entre altres

Gairebé mil ciclistes participaran demà (9 h) en la tercera edició de la marxa 100% Tondo en homenatge al ciclista desaparegut el 2011. Alguns dels seus companys en el pilot professional, en actiu o retirats, no es perdran l'ocasió de recordar el ciclista vallenc resident a Sant Joan les Fonts. Hi seran, per exemple, Àngel Edo, Xavier Florencio, Antonio Piedra i David de la Cruz, així com amics de Tondo provinents d'altres esports, com ara el pilot de Marc Coma, Airam Fernández. També va expressar el seu desig de ser-hi Joaquim Rodríguez, el millor ciclista català del moment, però no hi podrà ser pels seus compromisos professionals.

També hi haurà la presència de Carlos Andrés, comentarista de les curses ciclistes a Televisió Espanyola, i el músic Oscar d'Aniello, aficionat al ciclisme i integrant de Delafé y las Flores Azules, un dels grups preferits de Xavi Tondo.

La marxa tindrà dos recorreguts, un de curt (68 km) amb sortida i arribada a Sant Joan les Fonts, i un de llarg (116 km) que arribarà fins a Vallter 2000. El més ràpid l'any passat va ser el francès Dominique Rollin (FDJ). Xavi Tondo va morir la primavera del 2011 a Sierra Nevada, on feia una estada amb el seu equip.

Copa gironina de BTT a Sarrià

El calendari ciclista a les comarques gironines inclou també la tercera prova de la copa gironina de BTT, que es disputarà diumenge a Sarrià de Ter (9.30 h). La prova tindrà dos recorreguts, de 34 i 23 quilòmetres, i passarà pels boscos de Sarrià, Cartellà, Sant Medir i la Mota. També hi haurà els habituals circuits per a la mainada. Els corredors de Bicis Esteve han dominat les dues primeres cites, amb la victòria de Francesc Freixer a Bescanó i d'Umbert Almenara a Quart. La classificació general de la copa gironina la domina Almenara, amb 178 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)