Ciclisme

Més de 1.000 participants en l'homenatge a Tondo

Ciclisme. La marxa cicloturista es va disputar en dos recorreguts de 68 i 116 quilòmetres i la van disputar alguns ciclistes i exciclistes de renom

El món del ciclisme català en general i el garrotxí en particular es van bolcar una any més en l'homenatge a Xavi Tondo en la tercera edició de la marxa cicloturista 100x100 Tondo que va reunir més de 1.000 participants. La sortida de la marxa va estar presidida per la família del ciclista que va perdre la vida en un accident, per l'alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, representants de la Generalitat, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme.

L'organització del CC Olot va posar a disposició dels ciclistes participants dues rutes entre les quals van poder triar, una de 68 quilòmetres i una altre de 116. La ruta curta tenia la sortida i l'arribada a Sant Joan les Fonts, mentre que la ruta llarga tenia la seva arribada en la carismàtica estació de Vallter 2000, que tants cops havia pujat Xavi Tondo. Tot i que havia nascut a Valls, els darrers anys va viure a la Garrotxa i va fer un bon caliu d'amistat amb altres ciclistes que també entrenaven per aquestes contrades com Llaneras, Torrent Sargatal, Fité o Linares, entra tants d'altres. En aquesta tercera edició van ser força els amics i coneguts que van voler sumar-se a l'homenatge a Tondo i entre els participants en la marxa hi van haver ciclistes il·lustres. Va destacar la presència del professional David de la Cruz (NetApp Endura), que va fer la ruta curta en 2h16:11. Altres ciclistes de renom van fer la llarga com Àngel Edo, que la va finalitzar en 4h05:19, Paul Voss que la va fer en 3h50:18, o Antonio Piedra, que va cobrir els 116 quilòmetres fins a Vallter 2000 en 3h47:07. La jornada va acabar amb un bon esmorzar de forquilla perquè els participants recuperessin forces.

SANT JOAN LES FONTS

Va ser el centre neuràlgic de la marxa i la ruta llarga va arribar a Vallter 2000

PROFESSIONAL

Va destacar la presència de David de la Cruz (NetApp) que va fer la ruta curta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)