Ciclisme

Purito no es rendeix i busca el World Tour

Joaquim Rodríguez no dóna la temporada per tancada. Ha corregut gairebé tot el curs al màxim nivell, però encara li queden forces per intentar guanyar l'UCI World Tour, que reuneix les proves més importants del calendari ciclista, per tercera vegada després dels triomfs del 2010 i del 2012. Diumenge que ve participarà a La Llombardia, penúltima prova del circuit mundial i que ja va guanyar en la darrera edició, en un dia mític de ciclisme sota la pluja. Ara mateix, el de Parets ocupa la segona posició amb 507 punts, 80 menys que el líder, el britànic Chris Froome. El vencedor de La Llombardia s'emportà 100 punts, el segon 80, el tercer 70...

Depenent del resultat que obtingui a Itàlia i com quedi la seva situació a la classificació, Purito encara podria córrer el Tour de Pequin (11-15 d'octubre) per caçar els punts que li permetin conquerir un guardó com el de guanyador del World Tour, que reconeix la constància al llarg de la temporada ciclista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)