Més esport

Joel González podria marxar

Taekwondo. L'empordanès es planteja sortir a l'estranger el 2015 per preparar els Jocs de Rio, a causa de la reducció de les ajudes

“Amb menys diners no pots sortir a competir fora d'Espanya. I al final fas dues competicions en lloc de vuit. Per sort, les beques es mantenen fins al 2014 però després, què?” Joel González mostrava la seva preocupació ahir en una entrevista a l'agència Efe, en què es plantejava sortir a l'estranger a partir del 2015 per poder preparar els Jocs de Rio de Janeiro, el seu proper gran objectiu. El campió olímpic a Londres, i doble campió europeu i mundial és el que rep més diners de l'Estat mitjançant les beques ADO, la quantitat de les quals serà reduïda després del 2014. “Espero que les empreses privades em donin suport, perquè si no serà difícil”, deia l'empordanès, que actualment està lesionat i que espera poder tornar a entrenar-se a partir del mes que ve. I afegia: “És molt difícil mantenir el nivell si no pots entrenar-te amb la qualitat que desitges. Si quan t'entrenes tens estàs pensant que no pots arribar a final de mes i que no pots anar a un campionat molt important per falta de recursos és molt complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)