Més esport

Ramírez i Dvorak es banyen en bronze

Tennis de taula. Les catalanes pugen per primer cop al podi en un campionat internacional absolut

El tennis de taula català va viure ahir una jornada històrica en el campionat d'Europa absolut que es juga a Schwechat (Àustria). La jugadora de Sabadell Sara Ramírez (Vic) i la de Mataró Gàlia Dvorak (CN Mataró), jugant per separat en el quadre de dobles, es van plantar a les semifinals i van obtenir, d'aquesta manera, les primeres medalles de bronze en un campionat internacional per al tennis de taula català.

Ramírez va jugar el torneig al costat de la xinesa de nacionalitat espanyola Yanfei Shen mentre que Dvorak ho va fer amb la sueca Matilda Ekholm, que actualment juga en el Fotoprix Vic. Dvorak i Ekholm van ser les que més a prop van estar de la final ja que es van avançar 3 sets a 1 en el marcador contra les alemanyes Petrissa Solja i Sabine Winter. Ramírez i Shen també dominaven 3-2, però van acabar cedint contra les també alemanyes Zhenqi Barthel i Xiaona Shan.

En el quadre individual les dues catalanes ja havien quedat eliminades en l'eliminatòria de setzens de final.

Vides paral·leles

Ramírez (26 anys) i Dvorak (25) fa gairebé una dècada que competeixen en el màxim nivell internacional. La vallesana, olímpica a Londres, va ser subcampiona del món de dobles en l'europeu juvenil del 2005. Abans havia guanyat quatre vegades la prova per equips en els europeus cadet i juvenil entre el 2001 i el 2005. Dvorak, que va ser olímpica als jocs de Pequín i als de Londres, va arribar a ser campiona d'Europa en les categories de promoció com a mínim un cop en les quatre modalitats (individual, dobles, mixtos i equips). Gairebé sempre han competit juntes i s'han repartit tots els títols en l'àmbit estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)