Ciclisme

Florencio diu que la lesió al genoll l'ha obligat a retirar-se

Ciclisme. El corredor del Katuixa s'havia d'operar, però això no li assegurava una recuperació completa

El ciclista de Mont-roig Xavi Florencio va explicar ahir en una carta oberta els motius que l'han portat a deixar el ciclisme professional i a seguir vinculat al Katuixa, ara com a director esportiu. El corredor va explicar que feia mesos que el dolor al genoll no el deixava ni entrenar-se ni competir en les millors condicions. Durant tota la temporada va consultar els millors especialistes del món en aquest tipus de lesions, començant per Catalunya, continuant per Madrid i acabant amb un dels millors especialistes del món a Holanda, que li va recomanar que s'havia d'operar.

El problema d'aquesta solució final, segons explica el ciclista, és que no li garantia al cent per cent la recuperació i li podria portar més problemes al cap de deu o vint anys. “Analitzant aquesta possibilitat amb la família vaig decidir no operar-me, perquè ara puc fer una vida normal, i l'oferta que em feia l'equip també em motivava”, va afegir el ciclista, que comença una nova etapa.

Florencio va debutar com a professional el 2001, i abans d'arribar al Katuixa va competir en els equips de l'ONCE, el Relax, el Bouygues, el Cervélo i el Geox.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)