Ciclisme

La Copa Gironina de BTT també triomfa a Ripoll

Ciclisme. Tot i la llunyania de l'escenari, els participants en la prova de referència de la tardor van acudir en massa a la capital del Ripollès

Sorpresa entre els organitzadors de la setena prova de la Copa Gironina de BTT, que aquest any està vivint una de les edicions amb més èxit participatiu. Perquè, en el retorn de les competicions de BTT a Ripoll, van ser 325 els participants, tot i la distància respecte als seus llocs d'origen, en unes curses que tenien la particularitat de fer-se en circuits dissenyats per l'especialista local Joan Llordella, una garantia de la seva qualitat i essència de la bicicleta tot terreny.

Roger Argelaguer (Bicis Esteve) va guanyar la seva tercera cursa, la segona seguida després de la victòria a Vilobí d'Onyar el cap de setmana anterior, seguit d'Umbert Almenara (Bicis Esteve), en un altre doblet de l'equip empordanès, que s'ha apuntat la victòria en totes les curses, a més de tenir una gran presència en els podis de la categoria elit. Jordi Quintana (Serinyà) va completar el podi i Ramon Lozano (Trafach Bikes) es va apuntar el triomf en la categoria sub-23. Christian Collados (Esteve), en màster M30; Narcís López (CC Banyoles), en júnior; Ivo Castella (Bicis Segú), en cadet; Arnau Donate (Area Llagostera), en veterà 40; Josep Bosch (Basoli-Ghost), en 50; Júlia Ribas (Baix Ter-Catema), en cadet femení; Aida Viladrich (3HM), en elit, i Laura Rodríguez (Action), en infantil, van ser la resta de guanyadors, a més del centenar de nens i nenes que van córrer en les categories de promoció.

El 10 de novembre, Serinyà posarà el punt final a la Copa Gironina de BTT del 2013 i proclamarà els campions de totes les categories.

Crida a la col·laboració

el 9

Coincidint amb la prova, es va fer una crida a la col·laboració per trobar un home que va desaparèixer aquesta setmana al Ripollès mentre feia una ruta en BTT des de Ribes de Freser. Es tracta de Pedro Cajal, de 47 anys i natural de Cornellà de Llobregat.