Ciclisme

David Lozano guanya la segona copa Catalana

Ciclisme. El vallesà, campió de Catalunya de ciclocròs, va ser el millor dels 150 participants en la prova del Parc Ciclista del Llobregat

El Parc Ciclista del Llobregat, a Sant Joan Despí, va acollir la segona prova de la copa Catalana de ciclocròs a la qual van prendre part 150 participants. Les instal·lacions de Sant Joan Despí acollien una cursa del calendari català per tercer any seguit.

David Lozano (Novo Nordisk) va demostrar la seva qualitat en la disciplina de la qual és campió de Catalunya i va ser el guanyador de la categoria elit. Hugo Drechou (Calvisson) va ser segon i Jordi Martorell (Segre), tercer i el primer de la categoria màster 30. Mario Sinues (Bassolí) va repetir triomf en la categoria sub-23, mentre que Cornetin Navarro (VC La Pomme) es va adjudicar la victòria en la categoria júnior. Marc Ortega (Bici Segú) en la veterà 40, Pere Batllori (Bike Area Llagostera), en 50, Ramón Medina (CC Medina), en 60, Mayalen Noriega (UCI Bizkaia Durango) en categoria elit femenina, Pol Hernández (Versailles) en cadet i Pau Costa (Bicisprint) en infantil van guanyar les altres categories.

La propera prova del calendari de la copa Catalana de ciclocròs, la tercera, es farà a Lleida el diumenge dia 17.