Més esport

Més d'un miler d'atletes als Cortals de Sant Hilari

Atletisme. Llorenç Sales (Huracan) i Esther Guerrero (FC Barcelona) es van endur les victòries en les categories elit masculina i femenina

Tres proves del Circuit Gironí de Cros i tres guanyadors diferents en les categories absolutes masculina i femenina. Aquest és l'inici de la 23a edició del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, el calendari del qual el formen 11 proves. Hamid Kabouri (Lloret la Selva) i Bàrbara Ramon (AA Catalunya) es van apuntar la victòria en la prova inaugural d'Olot fa quinze dies. I Adel Mechaal (AA Palamós) i Atteneri Tur (CA Laietana) la setmana passada a Santa Coloma de Farners. Ahir, a Sant Hilari, les victòries van ser per a Llorenç Sales (Huracan) i Esther Guerrero (FC Barcelona), en una prova que es va disputar al Circuit dels Cortals de Sant Hilari de Sacalm amb la presència de més d'un miler d'atletes entre les 23 categories que concorren en la cita atlètica de la temporada de tardor i hivern de referència a la demarcació i que, com ahir, acostuma a estar marcada per les inclemències del temps. No han fet, encara, acte de presència ni la pluja ni el fang. Sí, en canvi, la calor en la cita inaugural a la Garrotxa, amb temperatures superiors als 25 graus. I ahir va ser el vent i el conseqüent fred el que va condicionar el rendiment dels participants.

Hamid Kabouri (Lloret la Selva) no va poder completar la totalitat del recorregut per un refredat que ja va condicionar el seu rendiment a Santa Coloma de Farners –va fer dues de les quatre voltes programades–. Llorenç Sales (Huracan) ja liderava la cursa amb el corredor saltenc abans que es retirés i no va tenir cap problema per apuntar-se el triomf. Oriol Bonet (CA Laietana) va ser segon i Brahim Fateh (ISS Hospitalet), tercer.

En la categoria femenina, les banyolines del FC Barcelona Esther i MArina Guerrero es van escapar des de l'inici, i Esther va fer una acceleració que li va permetre marxar en solitari. Degitu Jebesa (CE Amisi) va arribar en segona posició després de superar Marina Guerrero, tercera.

El Ciutat de Girona, el proper

el 9

El Cros Ciutat de Girona serà diumenge la propera cita en el calendari, una prova que es farà a les ribes del Ter –rere el Pavelló de Fontajau– i que en les darreres edicions ha tingut la presència de l'atleta olímpic i mundialista Àngel Mullera (Lloret la Selva), habitual en el circuit gironí i que aquest any encara no hi ha participat (aquesta setmana ha estat entrenant a Mallorca). A Girona, en un primer moment coincidien les proves del cros i les de la Copa Catalana de Ciclocròs, que també té 11 proves i que inicialment tenia a Girona la quarta prova, també el 17 de novembre. Finalment, a les ribes del Ter es farà la prova ciclista el dia 8 de desembre, amb l'organització de Club Ciclista Sport Ter. Abans, el 30 de novembre, Torroella de Montgrí haurà estat l'escenari de la sisena copa catalana de ciclocròs. La quarta, diumenge, a Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)