Ciclisme

La Quermançó, tocada per la tramuntana

Ciclisme. El vent va condicionar la segona edició de la marxa organitzada pel CC Vilajuïga, amb triomf de Marc Trayter

La segona edició de la marxa popular de BTT Quermançó Bike, a Vilajuïga, es va dur a terme diumenge amb la tramuntana com a gran protagonista de la jornada, en la qual els participants, més d'un centenar entre totes les categories, van haver de suportar l'exagerada sensació tèrmica de fred. Hi havia dues rutes, de 33 i 23 quilòmetres amb pas pel monestir de Sant Pere de Rodes i el castell de Quermançó. Els guanyadors van ser Marc Trayter, Umbert Almenara, Isaac Massegu, David Casanoves, Toni Rodríguez i Eva Martín. El Club Ciclista Vilajuïga, que amb aquesta marxa va tancar la temporada 2013, en la qual ha organitzat cinc proves, va preparar també proves per a les categories de promoció, com ara circuits d'habilitat.

Llagostera i la Jonquera

La sisena Marxa per Parelles en BTT, a Llagostera, es farà diumenge amb dues rutes a escollir, de 33 i 22 km. També diumenge, es durà a terme la tercera Trans-SEM Marxa-Pedalada de BTT a la Jonquera (13 o 35 km).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)