Ciclisme

Rodríguez, en la cloenda de la temporada

Ciclisme. La federació catalana reconeix avui a Barcelona els mèrits esportius dels millors corredors del país

La festa del ciclisme català reunirà avui algunes de les grans figures del país a la INEFC de Barcelona. Els grans protagonistes seran Joaquim Rodríguez, número 1 de la UCI el 2013, i Raquel Acinas, que va guanyar la copa del món de ciclisme adaptat.

La federació també reconeixerà els èxits de Josep Antoni Hermida, bronze al mundial de BTT; els recentment retirats Joan Antoni Flecha i Xavi Florencio; el directiu esportiu Àlex Sans, i els professionals David Lozano, Alberto Losada, David de la Cruz i Eduard Prades. A més, 50 anys després de la seva gran victòria en l'etapa de Barcelona del Tour, Josep Pérez Francés rebrà un homenatge més que merescut. Durant aquesta festa de cloenda del ciclisme a Catalunya es lliuraran els guardons dels campionats de Catalunya, d'Europa i del món en totes les modalitats, i les mencions especials als clubs i equips que han destacat durant l'any. A banda de Rodríguez i Acinas, uns 150 ciclistes i uns 15 clubs seran distingits pels seus mèrits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)