Ciclisme

L'Hivernal de Sant Genís dóna el tret de sortida

Ciclisme. La prova va tenir 250 participants i va incloure, a més de la BTT, un recorregut de cursa a peu

L'Hivernal de Sant Genís, a Palafolls, va ser un altre any l'encarregada d'obrir el calendari de proves ciclistes a la demarcació. 250 participants hi van prendre part i van completar un recorregut de 24 quilòmetres amb alguna part de certa dificultat tècnica augmentada per la pluja i el fang. Els més ràpids van ser els representants del Bicis Esteve, amb Oriol Colomé i Francesc Freixer, primer i segon, al capdavant. Oriol Domènech (Scott) va ser tercer, a dos minuts, i el quart va ser Umbert Almenara (Bicis Esteve). En la categoria femenina, les més ràpides van ser Esther Villaret, Maria Casanova i Sílvia Roura.

La marxa també va incloure per primer cop una prova paral·lela de cursa a peu en format trail running, amb un recorregut de 9 quilòmetres. Claret Rosset, Carlos Martín i Josep Teixidor van ocupar el podi masculí, i al femení hi van pujar Natàlia Aguilera, Charo Garcia i Jenifer Lizana.

La carretera, a Verges

El Club Ciclista Baix Ter organitza diumenge a Verges la segona edició del Gran Premi Social Baix Ter, la primera prova federada de ciclisme en carretera i la primera d'un calendari de cinc proves.