Ciclisme

La pluja i el fang endureixen l'Open BMW de les Planes

Ciclisme. La segona de les tres proves del circuit, amb 350 participants, va coincidir amb els Jocs Escolars del Consell Comarcal de la Garrotxa

L'Open BMW de BTT de les Planes d'Hostoles va comptar amb la pluja i el fang com a convidats d'excepció de la segona de les tres proves del calendari, amb més exigència tècnica en el pas pels corriols. Unes condicions que, juntament amb la coincidència d'altres proves que van fer que els ciclistes elit no hi assistissin, va fer que els protagonistes de la prova fossin el centenar de nens i nenes que van participar en la prova, que coincidia amb els Jocs Escolars del Consell Comarcal de la Garrotxa.

El recentment proclamat subcampió estatal de ciclocròs en categoria cadet, i una de les promeses emergents del ciclisme gironí –també producte d'aquest tipus de proves–; Jofre Collell (Megamo) va ser el gran dominador de la prova, amb el triomf en la volta curta amb més de 10 minuts de marge respecte al segon, el veterà 50 Josep Permanyer (Sacalm).

En la volta llarga la victòria va ser per a Albert Planas (Sans), i la resta de vencedors van ser: Jordi Esclusa (CC Ripoll) elit, Narcís Lopes (TBikes) sub-23, Guillem danés (Scott) júnior, Ramon Pujols (Xtrembike) veterà 40, Joan Salcedo (Girona CE Bike) veterà 60 i, en categoria femenina; Mariona Càtedra (Ayats) elit, Esther Villaret (Tot Net) júnior, Margot Mocaer (AVC Libournais) i Susana Leiva (La Torreta) màster 30.

Girona, més de 15 anys després

el 9

La ciutat de Girona tornarà a rebre una prova de BTT, un fet poc usual i que no es produïa des de fa més de 15 anys. Serà l'última prova de l'Open BMW de BTT, diumenge, i la Vall de Sant Daniel en serà l'escenari. No faltaran els corriols per fer gaudir els ciclistes de l'essència de la bicicleta tot terreny, amb uns circuits que en alguns casos passaran pel recorregut de la pujada a peu dels Àngels o els itineraris que van al castell de Sant Miquel. La sortida serà del convent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)