El Barça obté una treballada victòria a Puente Genil

Handbol. Amb llacunes defensives en el primer temps, l'equip blaugrana no va poder sentenciar fins al tram final, amb Karabatic com a gran referent

barça32

puente genil25

El Barça va obtenir a Puente Genil la vintena victòria en 20 jornades, una de les més treballades d'aquest campionat. Menys de 48 hores després d'haver superat el Port Sagunt en la copa (21-42), el conjunt blaugrana no va tenir la frescor d'altres vegades i va ensopegar en la forta defensa de l'equip cordovès en diverses fases del partit.

Amb Lazarov i Karabatic com a principals referents ofensius, el Barça no va tardar a prendre les regnes del partit (6-11). Després d'un temps mort, el Puente Genil va endurir la defensa i impulsat pel miler d'aficionats que omplien el pavelló Miguel Salas va reaccionar i va igualar el duel a 13 pocs minuts abans de la mitja part. El Barça no va acabar de funcionar en defensa, però tot i així va poder arribar al descans amb dos gols d'avantatge.

En els primers minuts després de la represa, l'equip de Xavi Pascual va tornar a passar per una fase de desconcert i el Puente Genil va ser capaç de deixar-lo cinc minuts sense anotar. L'equip blaugrana va necessitar una acció de superioritat per tornar a prendre la iniciativa. El lideratge de Karabatic va emergir quan se'l necessitava i el cansament va acabar passant factura al conjunt andalús. El francès va anotar quatre gols consecutives –n'acabaria marcant nou – i el Barça va adquirir sis gols d'avantatge que resultarien definitius.

ÁNGEL XIMÉNEZ PUENTE GENIL: Chirosa, Jorge Sánchez (1), Nacho Moya (4), Demovic (3, 1p.), Guille de la Sierra (1), Fuentes (1), Cuenca (2), Arguillas (ps), Morales (1), Curro Muñoz (1), Chispi (5), Óscar Río (5, 1 p.) i Olea (1). FC BARCELONA: Saric; Entrerríos (4), Ariño (2), Morros (1), Sorhaindo (1), Karabatic (9, 1p.), Saubich (5), Robin (p.s.), Gurbindo (1), Sarmiento (0), Juanín García (1), Noddesbo (1) i Lazarov (7, 2 p.). PARCIALS: 2-4, 5-7, 6-10, 9-12, 12-13, 14-16; 15-16, 17-19, 17-21, 19-24, 23-28 i 25-32. ÀRBITRES: Fernández Pérez i García Rodríguez (Colegio Malagueño). Exclusions: Chispi (2), Demovic i Olea, per part del Puente Genil, i Viran (2), del Barça.

Cita clau del Granollers contra l'Osca

Fa dies que a Granollers tenen marcat a l'agenda el partit d'avui –a les 19 h– contra l'Osca, perquè pot suposar un pas decisiu per descartar un rival en la pugna per la segona posició del campionat, que dóna dret a jugar la lliga de Campions el curs vinent. Ara per ara, l'equip de Toni Garcia és segon amb quatre punts d'avantatge sobre el conjunt aragonès, que en cas de derrota s'allunyaria definitivament del subcampionat. En les files locals són baixa Grundsten, Capdevila i Arnau Garcia, mentre que Salinas és dubte per un cop en un dit a la mà que va rebre en el partit de copa. En l'Osca, Eloy González està pràcticament descartat per una lesió al quàdriceps.