Ciclisme

Llordella: “La intenció és el Top 20”

Ciclisme. El campdevanolenc disputarà la Cape Epic, el segon dels seus quatre objectius per al 2014, el més exigent i de més nivell

Joan Llordella (Buff) corre diumenge la primera de les vuit etapes de la Cape Epic, la cursa per etapes de BTT amb més nivell del món (718 km) i que ja va córrer l'any passat fent parella amb Marcel Zamora, en què van acabar en catorzena posició.

Aquest any corre amb Pau Zamora, amb qui ja va guanyar la Transpyr el 2013 abans d'enfocar la seva carrera a les curses per etapes de manera definitiva. “Sobre el paper potser no és tan fort com en Marcel, però jo penso que amb en Pau podem anar molt bé. La intenció és lluitar per entrar entre els 20 primers, que ja estaria bé, veient els equips que hi ha”, diu el campdevanolenc, que en la Transandes de Xile va ser segon.

“Arribo una mica millor. He fet més quilòmetres, m'he pogut entrenar més perquè ara al final ha millorat el temps i arribo més rodat. També és convenient perquè són dos dies més de cursa i les etapes són més llargues i més dures”, valora Llordella, que reconeix que la Cape Epic és la cursa que farà en la qual el nivell és més alt (hi serà Josep Antoni Hermida, també), que després tindrà en la revàlida del triomf en la Transpyr i una prova a Colorado a l'agost les altres cites importants del 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)