Tennis

Ferrer, sòlid, es planta a vuitens

Tennis. El xabià va fer un altre exercici de superioritat contra l'italià Andreas Seppi (6-3 i 6-2) en el Masters 1.000 de Miami i jugarà la següent eliminatòria contra el perillós japonès Nishikori

El xabià David Ferrer (4) va segellar en tan sols 69 minuts el seu accés als vuitens dels Masters 1.000 de Miami amb un triomf clar i net contra l'italià Andreas Seppi per 6-3 i 6-3. Ferrer afrontarà el pròxim partit contra el japonès Kei Nishikori (20), que va superar el búlgar Grigor Dimitrov (15) per un ajustat 7-6 (1) i 7-5. Solvent, Ferrer només va cedir un trencament al seu rival i en va obtenir 4/8. Els altres vuitens configurats diumenge i que es jugaran avui són el Robredo (16)-Djokovic (2); Tsonga (11)-Murray (6) i Federer (5)-Gasquet (9). Ahir van accedir a vuitens el canadenc Milos Raonic (12), que va esbandir l'espanyol Guillermo García López per 6-1 i 6-2; l'ucraïnès Aleksandr Dolgopolov, que va allargar el seu estat de gràcia i va derrotar el serbi Dusan Lajovic per 3-6, 6-0 i 7-6 (5) i l'alemany Benjamin Becker. En noies, Carla Suárez (15) va derrotar diumenge l'estoniana Kaia Kanepi per 6-2 i 6-1 i ahir havia de jugar els vuitens amb la xinesa Na li (2).

Del Potro, KO

L'argentí es perdrà la resta del curs perquè s'ha de sotmetre a una operació als lligaments del canell esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)